Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Opleiding in de mondzorg

Hier komt de tekst: Opleiding in de mondzorg

FIND THE BEST, KEEP THE BEST!

TalentenGroep Nederland is zo bij uitstek een netwerkorganisatie. Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over verschillende specialismen en branches. Denk aan Optiekmedewerkers, Opticiens, Mondhygiënisten, Tandartsen en Audiciens. Dit doen we door heel Nederland!

TalentenGroep Nederland weet waarover ze praat en kan een breed en diepgaand perspectief bieden. Wij zijn experts in instroom, doorstroom en uitstroom en willen u daar graag in adviseren. Dit alles met als uitgangspunt een samenwerking op langer termijn en een vast dienstverband voor gespecialiseerde mbo’ers, hbo’ers en academici!

Wie zit er “achter” TalentenGroep Nederland?

Ik stel mij graag aan u voor! Mijn naam is Sandra van Nimwegen-Jansen en ben woonachtig in Breda. Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, ben ik in 2014 mijn eigen onderneming gestart, eerst als freelance Recruiter bij diverse opdrachtgevers (zie mijn linkedin profiel) en sinds 2016 als eigenaar van TalentenGroep Nederland.

Werving & Selectie is echt mijn passie!

Maar waarom TalentenGroep Nederland? Door mijn leuke en leerzame interim opdracht bij Hans Anders ben ik mij gaan verdiepen in de optiekwereld en zag daar zeker kansen, vooral de diversiteit in functies. Inmiddels heb ik een zeer groot netwerk opgebouwd en wil graag beide partijen helpen zodat er een win-win situatie ontstaat.

Maar wat mij voornamelijk drijft is het werken aan een lange termijn samenwerking, dit is voor mij erg belangrijk. Zo staat TalentenGroep Nederland voor u klaar voor zowel instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel in alle functies in de optiek-, hoor- en mondzorgbranche!

Dus wanneer u op zoek bent naar een Talentvolle nieuwe collega, of u zoekt een nieuwe baan die echt bij u past?

Neem gerust contact met mij op!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!