Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Over ons

TalentenGroep Nederland

TalentenGroep Nederland assisteert opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpt talenten bij het zoeken naar een droombaan. Wij werven en selecteren voor veel verschillende functies binnen de oog-, hoor- en mondzorg, zoals:

  • Tandartsen
  • Mondhygiënisten
  • Audiciens
  • Opticiens
  • Optometristen
  • Bedrijfsleiders
  • En nog veel meer

Het team van TalentenGroep Nederland bestaat uit Ingeborg, Katinka, Hilde, Kayleigh, Sandra, Tom en Dennis. Onze enthousiaste recruiters hebben alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer.

Profiteer van ons landelijke netwerk

TalentenGroep Nederland is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland. Ben jij als orthodontist op zoek naar een uitdagende functie in de regio Amsterdam? Of heb je voor je optiekzaak in Limburg dringend nieuw personeel nodig? In beide gevallen zijn onze recruiters je graag van dienst!

Wij zijn experts in de instroom, doorstroom en uitstroom van mbo’ers, hbo’ers en academici in de hoor-, oog- en mondzorg. Ons uitgangspunt is altijd een samenwerking op de lange termijn en een vast dienstverband van onze talenten bij onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met een van onze recruiters: 06 52070118. Je kunt ons via info@talentengroepnederland.nl ook een mailtje sturen.

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!