Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Ben je als werkgever op zoek naar talent(en) voor jouw winkel, bedrijf of organisatie en weet je niet precies waar je moet beginnen? Of misschien juist wel, maar heb je er gewoonweg geen tijd voor? Dan is het inschakelen van TalentenGroep Nederland de juiste keuze!

Wij van TalentenGroep Nederland gaan voor een langdurige samenwerking  en kunnen  je helpen op gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Wij maken samen met onze opdrachtgever een plan van aanpak en op basis daarvan gaan onze recruiters aan de slag met het vinden van toptalenten.

Ons motto is niet voor niks: find the best, keep the best! Dit kan allemaal wanneer u de werving en selectie uitbesteed aan TalentenGroep Nederland.
Wij hebben als recruiters veel ervaring in het werven en selecteren van juiste talenten. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk binnen de oog-, hoor- en mondzorgbranche en is ons werk onze passie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Neem vrijblijvend contact met ons op of meld je aan. Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!