Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Mondzorg als kinderdroom

Daar waar de meeste kinderen ervan dromen om piloot, brandweer of kapster te worden, droomde Dana er al van jongs af aan van om in de mondzorg te werken. Haar moeder dacht dat – net als bij de meeste kinderdromen – de kinderdroom van Dana vanzelf wel zou overgaan, maar niets is minder waar. Dana heeft inmiddels net haar propedeuse mondzorgkunde behaald (Gefeliciteerd nog namens TalentenGroep Nederland ?). Zij combineert deze studie met een bijbaan op zaterdag als preventieassistente bij een kinderpraktijk.

Haar moeder dacht dat de kinderdroom van Dana vanzelf wel zou overgaan, maar niets is minder waar.

Dana vindt het ontzettend fijn dat alles wat ze tijdens haar studie leert op poppen, ze nu direct in de praktijk kan brengen. Werken met kinderen was voor Dana wel even een omschakeling: “Het liefste leer ik nog beter met angst om te gaan, maar op dit moment probeer ik vooral hun vertrouwen te winnen door alles uit te leggen en tijd voor het kind te maken.”

In korte tijd de ideale bijbaan

Dana was eigenlijk niet op zoek naar een baan in de mondzorg, totdat ze via LinkedIn een berichtje kreeg van een van de recruiters van Talent voor Tanden. Met de hulp van een enthousiaste recruiter had Dana in korte tijd haar ideale bijbaan gevonden. “Het contact via Talent voor Tanden was ontzettend fijn, persoonlijk en ze geven voldoende informatie.” Daarnaast vond Dana het ook erg fijn dat ze de recruiters persoonlijk heeft kunnen ontmoeten op de Vakbeurs Mondhygiëne in Den Bosch.

“Het contact via Talent voor Tanden was ontzettend fijn, persoonlijk en ze geven voldoende informatie.”

Overweeg jij om een studie in de mondzorg te gaan volgen? Een wijs advies namens Dana is om een dagje mee te lopen bij een tandartspraktijk. Ben je na deze dag nog steeds geïnteresseerd in de mondzorg? Ga het dan ook zeker doen! En dan helpt Talent voor Tanden je na je studie of zelfs tijdens je studie aan een geschikte baan.

Vond je dit nou een leuke blog? Deel hem dan op jouw social media!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!