Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Leren door te switchen

Ongeveer 18 jaar geleden stond Chris voor een belangrijke keuze: zijn studiekeuze. Door het grote aantal verschillende studies is het voor studenten niet makkelijk om direct iets te vinden dat bij hem of haar past. En dat is wel belangrijk. Wanneer je voor een studie in de optiek kiest is het volgens Chris erg belangrijk om een leuke stageplek te kiezen.

“Probeer op zoek te gaan naar een particuliere winkel met een groot team dat jou wél de juiste begeleiding kan geven”.

Na het switchen naar Jochem voor Ogen kreeg Chris ook echt de kans om iedere klant optimaal te bedienen.

Chris is niet alleen opticien, maar ook contactlensspecialist en hij heeft extreem veel interesse in het verkopen van brillen.

Talent voor Ogen: goed, gezellig en positief

Chris wilde graag switchen van baan en zo kwam hij uit bij Talent voor Ogen. Het contact met Sandra en Marloes omschrijft hij als goed, gezellig en positief. En laten we eerlijk zijn, bij ons op kantoor is het ook altijd kei gezellig (ja kei, want ons kantoor is gevestigd in het mooie Brabant). Tijdens het gesprek kwam Pim (onze kantoorhond) ook nog even ter sprake. Wanneer je Chris een dag de leiding zou geven over ons kantoor, zou hij niks specifieks veranderen. Hij zou alleen de hele dag met Pim gaan wandelen.

‘’De betrokkenheid van TalentenGroep Nederland is zo mooi, het feit dat ik nog een kaartje heb ontvangen om me te feliciteren met mijn nieuwe baan vond ik zo ontzettend leuk, dikke pluim voor jullie!’’

Ooit een eigen zaak

Toen ik Chris vroeg wat hij nog heel graag zou willen leren, kreeg ik een verrassend antwoord:

“Bij mijn nieuwe uitdaging leer ik op het moment al zoveel bij. Alleen het switchen van baan leverde mij tot nu toe al heel veel kennis op”.

Misschien dat Chris ooit nog wel een deeltijd opleiding optometrist gaat volgen, maar voor nu is dat niet nodig. Daarnaast is het de ambitie van Chris om  ooit nog een eigen optiekzaak te starten. Wie weet lopen wij dus wel in de toekomst bij Chris zijn eigen zaak naar binnen, dat zou toch gaaf zijn. TalentenGroep Nederland hoopt dan ook zeker dat het Chris gaat lukken in de toekomst!

Twijfel jij ook om te switchen van baan? Check dan onze vacaturepagina waar je optiekvacatures vindt bij diverse optiekzaken.

Vond je dit nou een leuke blog? Deel hem dan op jouw social media!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!