Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Iedere klant gelukkig maken

Oogmetingen uitvoeren, met de klant een mooie bril uitzoeken en glasadvies geven. Dat is in het kort wat een opticien doet. Ook Lieke is opticien en wij van TalentenGroep Nederland waren erg nieuwsgierig wat Lieke ervan vindt om opticien te zijn. Lieke begint haar werkdag om half 9 met het uitpakken van de levering en het checken van de agenda. Daarna is het een kwestie om de agenda te draaien en iedere klant gelukkig de winkel uit te laten gaan. “Klanten gelukkig maken is echt mijn motivatie om de dag te beginnen, vooral wanneer ze jou vertellen dat er weer een wereld voor ze opengaat.”

“Klanten gelukkig maken is echt mijn motivatie om de dag te beginnen, vooral wanneer ze jou vertellen dat er weer een wereld voor ze opengaat.”

Nieuwe uitdaging

Via Talent voor Ogen gaat Lieke na haar zwangerschapsverlof op 1 augustus beginnen aan een nieuwe uitdaging. Het contact met de recruiters van Talent voor Ogen vond ze erg fijn en discreet. “Als je besluit om vandaag contact op te nemen met Talent voor Ogen, dan gaan ze direct voor je aan de slag. Het eerste gesprek was gelijk een match en ik kan niet wachten om bij Thijssen optiek aan de slag te gaan.”

Met de paplepel ingegoten

Lieke zou zich nog heel graag willen verdiepen in oogaandoeningen, en het liefst nog een deeltijd opleiding optometrist volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Mocht ze in de toekomst de kans krijgen, dan zou ze graag haar eigen optiekzaak openen. Ten slotte zou ze het heel leuk vinden om haar enthousiasme voor het vak aan haar kind door te geven, want het beroep van opticien is er ook bij Lieke met de paplepel ingegoten. Drie generaties in één winkel, dat zou wel erg bijzonder zijn.

TalentenGroep Nederland wenst Lieke nogmaals succes met haar nieuwe uitdaging!

Leave your thoughts

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!