Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

“Doen jullie aan een kantoorhond?!”

Laatst gingen mijn man Tom en ik kijken bij een nieuw kantoorpand.

We waren helemaal verliefd. Toen ik de vraag stelde of onze hond Pim ook welkom is, kreeg ik het antwoord:

“Oh, doen jullie aan een kantoorhond?!” Ik moest lachen en zei: “Ja, dat klopt. Wij DOEN aan een kantoorhond!”

Terwijl ik dat zei, besefte ik dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is, maar voor ons is het belangrijk dat de nieuwe plek leuk is voor onze 8 collega’s én voor Pim. Naast belangrijke punten als een gezellige ruimte, 2 toiletten (nu hebben we er maar 1), een nette keuken, goede bereikbaarheid en of het een leuk pand is waar we klanten en kandidaten kunnen ontvangen, willen we ook weten of we in de omgeving een fijne wandeling kunnen maken met Pim. Wat groen en een veldje om met de bal te gooien is ideaal. Want dat doet Pim het aller-állerliefst!

Is een hond op kantoor wel echt zo leuk?

Voor ons bij TalentenGroep Nederland is de aanwezigheid van Pim de normaalste zaak van de wereld, maar is een hond op kantoor wel écht zo leuk? Want ja, hij blaft af en toe als hij weer iets wil van ons (en dan zitten we natuurlijk net met jou te bellen), hij verhaart en hij kruipt op schoot en springt lekker tegen je benen aan als je in de zomer net een rokje of een witte broek aan hebt. Daarnaast moet Pim een paar keer per dag naar buiten. Ook als het plenst van de regen.

Pim: de aller-állerleukste collega

Dus: is een kantoorhond wel écht zo leuk? JA, ik kan het iedereen aanraden! Het is echt heel leuk met een hond en zeker met Pim. Pim is elke dag weer blij om je te zien (alsof je iedere keer 3 weken op vakantie bent geweest), hij komt je troosten als je niest, hij kruipt gezellig op schoot als hij daar zin in heeft en hij houdt ons scherp. Door Pim gaan we tussendoor regelmatig even naar buiten en krijgen we genoeg beweging. Nog een pluspunt van Pim is dat hij alle ‘enge’ mannen weert die pakketjes, flessen water of iets dergelijks zonder aankondigen naar boven komen brengen.

Kortom: het maakt niet uit of je mooi, lelijk, chagrijnig of moe bent, Pim is voor iedereen de aller-állerleukste collega!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!