Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen

Pas na 3 pogingen mocht Daniëlle beginnen aan de studie van haar dromen: mondzorgkunde. Niet iedere student wordt namelijk aangenomen op deze studie. Ook Daniëlle had in eerste instantie pech. Tijdens haar aanmeldingen was het lotingsysteem nog numerus fixus. Dit is het systeem waarbij iedereen een ‘nummertje’ krijgt en je geluk moet hebben om ingeloot te worden. Bij dit systeem wordt niet gekeken naar enige motivatie of iets dergelijks (decentrale selectie werd namelijk enkele jaren later pas ingevoerd).  Het was een kwestie van geluk hebben. Daniëlle was een van de studenten die 2 keer misgreep, maar zoals het spreekwoord luidt: 3 keer is scheepsrecht. Zo ook bij Daniëlle.

“De 3e keer aanmelden voor de studie was de beste keus van mijn leven. Hierdoor kon ik eindelijk starten met het najagen van mijn dromen.”

De voordelen van een ZZP’er in de mondzorg

Daniëlle is een mondhygiënist die momenteel werkzaam is in 3 verschillende praktijken. De keuze om in 3 verschillende praktijken te werken, maakt haar werk ontzettend afwisselend. Nadat ze in mei terugkwam van een reis van 6 maanden, besloot Daniëlle dat dit hét perfecte moment was om aan de slag te gaan als ZZP’er.

Niet iedereen durft de stap te zetten om als ZZP’er aan de slag te gaan in de mondzorg, maar voor Danielle bracht dit vele voordelen. Loondienst wordt vaak minder beloond volgens Daniëlle. Daarnaast moet je als ZZP’er nóg gemotiveerder zijn en ga je echt de uitdaging aan. Iets wat perfect bij Daniëlle past en wat er ook zeker voor zorgt dat ze iedere dag met plezier naar haar werk gaat.

Daniëlle raadt het echt iedereen aan om op zoek te gaan naar je eigen uitdaging en uit te zoeken wat jou nou echt motiveert om in de ochtend uit je bed te komen.

“Tijdens je werk moet je zelf op zoek gaan naar je eigen uitdaging, vraag jezelf af wat je nou echt leuk vindt en maak je eigen vak interessant.”

(Schrijf dit op, je gaat ons later dankbaar zijn voor deze wijze les van Daniëlle ?).

Snel een nieuwe uitdaging via Talent voor Tanden

Daniëlle kwam in contact met Talent voor Tanden omdat ze op zoek was naar een praktijk waar ze de rest van haar dagen mee kon opvullen. Op zoek gaan naar je eigen uitdaging dus! Tijdens het contact wist ze snel waar ze aan toe was en er werd snel geschakeld. Nu we 2 maanden verder zijn, is Daniëlle met ontzettend veel plezier aan het werk bij haar nieuwe uitdaging.

TalentenGroep Nederland wenst haar nogmaals heel veel succes in de toekomst! Ben jij ook op zoek naar je eigen uitdaging? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze recruiters en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Vond je dit nou een leuke blog? Deel hem dan op jouw social media!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!