Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Als HR-manager is geen dag hetzelfde

Als HR-manager is geen dag hetzelfde

Als je werkt in de Human Resources (HR) is iedere dag verschillend. Donald werkt ook in de HR en is actief voor 2 verschillende partijen. Een daarvan is Verhoeven Groep. Bij dit familiebedrijf met ongeveer 150 werknemers is Donald HR-manager. Samen met een team van 9 collega’s werkt Donald op het hoofdkantoor. Om 7:15 arriveert Donald op kantoor. Na een goed kopje koffie en het leeghalen van de vaatwasser, begint Donald aan het lezen van zijn mail. Daarna worden de afspraken en de winkelbezoeken ingepland. Het HR-vak is volgens Donald erg afwisselend:

“Ik heb veel direct en persoonlijk contact en dat vind ik een van de mooiste dingen van het vak.”

Humor als rode draad

Humor is de rode draad door het leven van Donald. Zowel privé als zakelijk.“Bij Talent voor Horen ontbreekt een goede dosis humor gelukkig ook niet”, vertelt hij. Donald omschrijft Talent voor Horen als “zeer persoonlijk” en “gezellig”. Daarnaast doet Talent voor Horen volgens Donald geen vervelende acquisitie. Donald heeft daarom zeker vertrouwen in de toekomstige relatie van Talent voor Horen en Verhoeven Groep. Dat vertrouwen is geheel wederzijds!

Trots

Donald is bijzonder trots op de loopbaan die hij tot nu toe bewandeld heeft in de HR. Van de retail tot een woningcoöperatie en nu als HR-manager bij Verhoeven Groep. “Natuurlijk ben ik ook supertrots op mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen”, vertelt hij er nog maar eens nadrukkelijk bij. Als hem gevraagd wordt of Donald nog iets op zijn werkgerelateerde bucketlist heeft staan, vertelt hij dat hij meer professie wil ontwikkelen binnen Verhoeven en het HR-vak in het algemeen. Over 6 jaar mag Donald wettelijk gezien met de beentjes omhoog van zijn pensioen gaan genieten, maar stiekem hoopt hij nog wel een paar jaar door te gaan.

“Over 20 jaar hoop ik nog steeds zo energiek, positief en met een goede dosis humor in het leven te staan.”

Vond je dit nou een leuke blog? Deel hem dan op jouw social media!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!