Jouw droombaan vinden? Bel ons!  06 52 070 118

Afgestudeerd? Zo vind je een baan in de mondzorg die bij je past!

Hè Hè, je diploma is binnen, gefeliciteerd! De tijd van volle collegezalen, scriptiestress (en de leuke studentenfeestjes?) is nu voorbij. Na jaren zwoegen is het gelukt om dat felbegeerde papiertje in handen te krijgen. En nu?

Keuzestress

Sommige studenten hebben vanaf het begin van hun loopbaan al concrete ambities en weten gelijk waar ze voor willen gaan. Maar je hebt ook studenten – zoals ik – die nog geen idee hebben wat ze na hun studie willen gaan doen. Geloof me: je bent echt niet de enige student waarbij keuzestress constant door het hoofd spookt. Werk je graag met ouderen? Of liever met kinderen? 1 dag in de week? Of toch liever fulltime? Vlakbij huis? Of ben je bereid om verder te reizen als de functie echt bij je past? Allemaal keuzes die invloed hebben op je toekomstige baan. Maar hoe zorg je dat je nou direct bij een leuke werkgever aan de slag kan? Talent voor Tanden helpt je graag!

Je staat er niet alleen voor

Als ik een persoonlijk advies zou mogen geven: je staat er niet alleen voor. Er zijn tal van professionals in ieder vakgebied en daarbuiten die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan. Ook wij kunnen jou hier bij helpen. Talent voor Tanden is het label van TalentenGroep Nederland dat gespecialiseerd is in de werving en selectie in de mondzorg. Talent voor Tanden heeft een breed aanbod aan vacatures en zij gaan samen met jou op zoek naar een passende uitdaging.

Heb je last van keuzestress? Dan kunnen de professionele recruiters samen met jou in gesprek gaan om te kijken welke functie nou echt bij jou past. Weet je al wat je wil gaan doen? Neem dan direct een kijkje bij de vacatures op talentvoortanden.nl en wie weet staat jouw droombaan ertussen.

 

Vond je dit nou een leuke blog? Deel hem dan op jouw social media!

Talentengroep Nederland

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: 06 52 070 118
E-mail: info@talentengroepnederland.nl
KvK-nummer: 71608362

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!